Ελληνοφρένεια!

Ελληνοφρένεια: H Ελλάς Κινδυνεύει Part II
Οι μεγαλύτεροι κίνδυνοι της υπερήφανης πατρίδας μας (Απο Το Yupi.gr)

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙΉρθε η ώρα να σταματήσουμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Ο μόνος λόγος που η πανέμορφη χώρα μας δεν μπορεί να ορθοποδήσει και να μεγαλουργήσει, όπως έκανε στο παρελθόν, είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.
 
Bush
Οι σιωνιστές ηγέτες της Αμερικής είναι αυτοί που κινούν τα νήματα του παγκόσμιου γίγνεσθαι με μοναδικό σκοπό να κρατήσουν την Ελλάδα χαμηλά. Γιατί ξέρουν πως οι Έλληνες, αν αφεθούν, θα γίνουν η μία και μοναδική παγκόσμια δύναμη, η ισχυρότερη που έχει δει ποτέ ο κόσμος. Για να μη συμβεί αυτό, οι Αμερικανοί, ακολουθώντας τις εντολές του πανίσχυρου εβραϊκού λόμπι, διαλύουν τη δημόσια παιδεία, τη δημόσια υγεία, ανεβάζουν τις τιμές στα αγροτικά προϊόντα, καίνε τα δάση μας, μολύνουν τις λίμνες και τα ποτάμια μας και γεμίζουν σκουπίδια τις καταγάλανες ακτές μας. Παράλληλα φροντίζουν κάθε πολιτισμικό προϊόν που παράγεται στην Ελλάδα να είναι εξαιρετικά χαμηλού επιπέδου και φιμώνουν δεκάδες άξιους καλλιτέχνες οι οποίοι, αν τους δινόταν η ευκαιρία, θα έκαναν τον ελληνικό πολιτισμό να λάμψει σε όλη την οικουμένη.Η μόνη λύση είναι το μποϊκοτάζ όλων των αμερικανικών προϊόντων και μια εκστρατεία αφύπνισης του ελληνισμού όλης της οικουμένης. Οι Έλληνες στον πλανήτη είναι περίπου 500.000.000. Αν όλοι σταματήσουμε να αγοράζουμε αμερικανικά προϊόντα, θα επιτύχουμε ένα καίριο χτύπημα στο σιωνιστή εχθρό.

ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ

Η πεισματική άρνηση των συνταξιούχων να αφήσουν την τελευταία τους πνοή και η επιμονή τους να ζουν παρασιτικά εις βάρος του ενεργού πληθυσμού δημιουργούν το τεράστιο πρόβλημα στο ασφαλιστικό. Αρνούμενοι να επιτελέσουν το εθνικό τους χρέος και να πεθάνουν οι γέροντες και οι γερόντισσες που ξεπερνούν τα 70 ή τα 80 έτη ζωής, απομυζούν τα ασφαλιστικά ταμεία, όχι μόνο με τις συντάξεις τους, αλλά κυρίως με τα έξοδα της ιατροφαρμακευτικής τους περίθαλψης. Κι όλα αυτά τα έξοδα μόνο και μόνο για ζήσουν ένα δυο χρόνια παραπάνω. Η μόνη λύση είναι η θεσμοθέτηση της ευθανασίας στα τρία χρόνια μετά τη συνταξιοδότηση. Τρία χρόνια είναι αρκετά για να ζεις εις βάρος του κονωνικού συνόλου. Επειδή ως Έλληνες έχουμε τεράστιο σεβασμό στην τρίτη ηλικία, η θανάτωση θα γίνεται χωρίς πόνο και με τις πιο ανθρωπιστικές μεθόδους. Δεν είναι καλύτερη μια ένεση από ένα μοναχικό θάνατο, την ώρα που προβάλλεται η εκπομπή της Αννίτας Πάνια; Δεν είναι καλύτερος ένας αξιοπρεπής θάνατος από την ταλαιπωρία των κρατικών νοσοκομείων; Όλοι ξέρουμε την απάντηση.

Υπεύθυνος του προγράμματος «Ευθανασία για την Τρίτη Ηλικία» θα είναι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης με βοηθό τον Γκαργκάνα.

ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΟΙ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Η ευημερία που σήμερα απολαμβάνουμε όλοι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες έχει μία και μόνη προέλευση: τις τράπεζες. Αυτές μας επέτρεψαν να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα, να αποκτήσουμε τα αντικείμενα του πόθου μας και έδωσαν την ευκαιρία στην Άλκηστη Πρωτοψάλτη να αποκτήσει το δικό της σπίτι. Δεν υπάρχει Έλληνας που να μην έχει προστρέξει στη ζεστή αγκαλιά μιας τράπεζας προκειμένου να κάνει τη ζωή του καλύτερη. Όλοι έχουμε κάρτες και δάνεια. Όλοι συνδεόμαστε με δεσμούς αίματος με το τραπεζικό σύστημα.

Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν ανθέλληνες οι οποίοι επιτίθενται στις τράπεζες και ζητούν περιορισμό των κερδών τους. Αυτό που ζητούν στην πραγματικότητα είναι η στέρηση της δυνατότητας που έχουμε να βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητα της ζωής μας. Τη δυνατότητα να ζούμε σαν άνθρωποι και όχι σαν Αλβανοί. Σε όλους αυτούς, εκτός από το να βροντοφωνάξουμε ένα βροντερό όχι, οφείλουμε να τους αφαιρέσουμε τις κάρτες και να τους γράψουμε με φαρδιά και πλατιά γράμματα στον «Τειρεσία». Νά κάνουμε αδύνατο γι’ αυτούς τους άθεους κομμουνιστές το δανεισμό και τη χρήση πιστωτικών καρτών. Να γίνουν οι λίγοι και δακτυλοδεικτούμενοι που πληρώνουν με μετρητά και δεν έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν αυτοκίνητο, γιατί δεν μπορούν να πάρουν δάνειο. Να γίνουν κοινωνικοί εξόριστοι. Να γίνουν παρίες και άλλες άγνωστες λέξεις…

ΣΕΞ

Ο πιο ύπουλος εχθρός της Ελλάδας. Το προπατορικό αμάρτημα που έδιωξε τον Αδάμ και την Εύα από τον παράδεισο θα καταστρέψει το γαλανόλευκο, ορθόδοξο παράδεισό μας. Η έκλυση των ηθών, η σαρκική απόλαυση, η κατάρρευση των ταμπού απειλούν το έθνος. Η σχέση του Έλληνα με το σεξ πρέπει να παραμείνει αυτή που μέχρι τώρα είναι. Ας μιλάμε γι’ αυτό, αρκεί να μην το κάνουμε. Κι όταν το κάνουμε, να το κάνουμε με ενοχές. Ή, ακόμα καλύτερα, να το κάνουμε εκεί που μας αρέσει περισσότερο, με αυτούς που μας αρέσει περισσότερο: στο γήπεδο με τους αντίπαλους ποδοσφαιριστές και οπαδούς. Άλλωστε, ως Έλληνες και ορθόδοξοι ξέρουμε πως το σεξ στην πραγματικότητα δεν είναι μια πράξη απόλαυσης, αλλά μια πράξη τιμωρίας.

ΔΙΑΖΥΓΙΟ

Πατριώτες, πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουμε πως μία από τις κολόνες του λαμπρού οικοδομήματος που ονομάζεται ελληνοχριστιανικός πολιτισμός κινδυνεύει. Η οικογένεια, ο θεσμός που έκανε το έθνος μας αυτό που είναι σήμερα, δέχεται από παντού επιθέσεις. Ανύπαντρες μητέρες, χωρισμένοι πατεράδες, ομοφυλόφιλα ζευγάρια πληθαίνουν με ρυθμό ανησυχητικό. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, πρόσφατα γίναμε μάρτυρες ενός γεγονότος που όλοι πιστεύαμε πως δεν θα συμβεί ποτέ. Ζήσαμε τη στιγμή που νομίζαμε πως δεν θα ερχόνταν. Το πρότυπο του γαμικού βίου, το φωτεινό παράδειγμα για κάθε οικογένεια, ο φάρος της ηθικής μέσα στον ωκεανό της ακολασίας, διαλύθηκε. Ο Αλέξης Κούγιας χωρίζει την Εύη Βατίδου. Ω, θεοί των Ελλήνων, γιατί βασανίζετε έτσι τα παιδιά σας; Δεν θα μείνει τίποτα όρθιο στον τόπο αυτό; Αν μπορούμε να κάνουμε κάτι, την ύστατη αυτή ώρα, είναι να κάνουμε λαοσυνάξεις παρουσία της Ιεράς Συνόδου για να βροντοφωνάξουμε «Μη χωρίσεις Αλέξη!». Αν όχι για σένα, κάν’ το για την πατρίδα. Για όλους εμάς που σε έχουμε φωτεινό οδηγό. Η οικογένεια πρέπει να ζήσει. Η πατρίδα πρέπει να ζήσει. Η θρησκεία πρέπει να ζήσει. Η Ελλάδα πρέπει να ζήσει. Ζήτω το έθνος!

ΟΙ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι Πέρσες: Επιδρομείς σκούρου δέρματος. Περισσότερα στην ταινία «300», στην οποία εμπεριέχεται άπασα η ιστορική αλήθεια.

Οι Τούρκοι: Μας έχουν πάρει τον καφέ, τα φαγητά, τα γλυκά, τα τσιφτετέλια, τα οποία είναι όλα ελληνικά. Δεν μας άφησαν να κατακτήσουμε περιοχές της χώρας τους το 1922. Έχουν σκούρο δέρμα.

Οι Γερμανοί: Καλύτεροι από τους παραπάνω λόγω του λευκού δέρματος. Πολλοί πατριώτες συνεργάστηκαν μαζί τους για να σώσουν τη χώρα από τον κομμουνιστικό κίνδυνο.

Οι Εβραίοι: Είναι Εβραίοι.

  • Aυτο το αρθρο δημοσιευτηκε απο το Yupi.gr στις 19-12-07
Advertisements

2 Comments»

  grand filth wrote @

Trela!!!!lollolololo

  grand filth wrote @

LOLOLOLOlOLOLOO


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: